ASTERIKS PONOVO NA VELIKOM PLATNU

Ovog februara Blitz Film i Video vam predstavlja novi animirani film iz serijala o hrabrim Galima iz jednog malog sela.

„Sve prolazi mirno u rimskoj imperiji osim u jednom malom galskom selu koje se opire Cezaru i rimskoj vlasti…“ ovako počinju svi stripovi i filmovi o Asteriksu i Obeliksu pa tako i najnoviji film koji u bioskope dolazi petog februara (05.02)

ASTERIKS I BOGOVI novi je deo ekranizacije čuvenog stripa Renea Gošinija i Alberta Uderza. U nameri da pokori i poslednje uporište Gala, Julije Cezar odlučuje da u neposrednoj  blizini sela sazida luksuzno stambeno naselje „Naselje Bogova“  u kojem bi živeli najveći umovi Rima.Na ovaj način kulturom i rimskom civilizacijom Cezar se nada da će jednom za svagda porobiti revolucionarne gale. Kako bi sproveo svoj plan u delo arhitekta Squaronthehypotenus mora da raskrči viševekovnu šumu koja se uzdiže pored sela i na taj način onemogući život njegovim stanovnicima koji zavise od šume. Ovo je nešto što hrabri Asteriks i njegov nerazdvojni priojatelj Obeliks ne mogu da dozvole i bitka opet počinje…

Film je sinhronizovan na srspki jezik a naslovnu ulogu u srpskoj verziji igra naš proslavljeni tv voditelj Ivan Ivanović koji se pojavljuje u ulozi Asteriksa heroja male visine ali velike snage.

Do februara vas držimo u neizvesnosti uz mali deo filma koji možete pronaći u donjem trejleru:

http://youtu.be/_D7TVy2ilZk