ASTERIKS: NASELJE BOGOVA OD OVE NEDELJE U BIOSKOPIMA

Ovog četvrtka vaš omiljeni junak se vraća u bioskope jači nego ikada!

„Sve prolazi mirno u rimskoj imperiji osim u jednom malom galskom selu koje se opire Cezaru i rimskoj vlasti…“ ovako počinju svi stripovi i filmovi o Asteriksu i Obeliksu pa tako i najnoviji film koji u bioskope dolazi petog februara (05.02)

ASTERIKS: NASELJE BOGOVA novi je deo ekranizacije čuvenog stripa Renea Gošinija i Alberta Uderza. U nameri da pokori i poslednje uporište Gala, Julije Cezar odlučuje da u neposrednoj  blizini sela sazida luksuzno stambeno naselje „Naselje Bogova“  u kojem bi živeli najveći umovi Rima.Na ovaj način kulturom i rimskom civilizacijom Cezar se nada da će jednom za svagda porobiti revolucionarne gale. Kako bi sproveo svoj plan u delo arhitekta Squaronthehypotenus mora da raskrči viševekovnu šumu koja se uzdiže pored sela i na taj način onemogući život njegovim stanovnicima koji zavise od šume. Ovo je nešto što hrabri Asteriks i njegov nerazdvojni priojatelj Obeliks ne mogu da dozvole i bitka opet počinje…

Film je sinhronizovan na srspki jezik a naslovnu ulogu u srpskoj verziji igra naš proslavljeni tv voditelj Ivan Ivanović koji se pojavljuje u ulozi Asteriksa heroja male visine ali velike snage.

Domaća publika će imati priliku i da se uživo upozna sa našim junacima na specijalnoj manifestaciji Porodičnog dana u bioskopu CineplexxDeltaCity u nedelju 08. februara . Ivan Ivanović zajedno sa ostalom glumačkom ekipom družiće se sa najmladjima i uvesti ih u tajne Galskih ratnika. Pored Ivanovića publiku će pozdraviti i: Boda Ninković, Dragan Vujić – Vujke, Nenad Nenadović, Pedja Damjanović, Nikola Bulatović, Dubravko Jovanović i druga poznata imena našeg glumišta.

Karte za ovu specijalnu projekciju filma u bioskopu CineplexxDeltaCity  su već u pretprodaji, požurite da nabavite svoja mesta i ne propustite jedinstvenu priliku da se uživo družite sa ekipom filma!