ALBERT OTVARA PRAZNIČNU SEZONU

Ljupki gradić Kelivile nije dovoljno velik za najveće prevarante sveta, Alberta i Egona, koji su odlučili otisnuti se u beli svet. Hoće li svet prema njima biti jednako zao kao što su oni bili prema drugima?

Albert je ekranizacija dela dečje literature, nastalog iz pera najuspješnijeg danskog autora za decu i mlade Olea Lunda Kirkegaarda, koji je za glavne likove oduvek postavljao anti – heroje. Albert nije izuzetak. Naime, on živi u danskom provincijskom gradiću Kelivilu i uvek čini nešto što nije dobro, a ujedno je istinski nespretan. Tako jednoga dana slučajno razbije gradsku znamenitost – spomenik kapetanu balona, zbog čega stanovnici grada najblaže rečeno nisu sretni. Kako bi se iskupio, Albert sa svojim najboljim prijateljem Egonom odlazi u avanturu kako bi pronašao pravi balon. Na svom putu njih dvojica nailaze na lopove, skitnice i najveći dijamant na svetu.

ALBERT u bioskope dolazi u četvrtak 10. decembra. A u ovom sjajnom crtaću glasove karakterima su pozajmili naši mladi glumci Danijel Korša, Milan Čučilović,Nikola Bulatović I mnogi drugi.

Deo ALBERTOVOG sveta otkrijte u trejleru!

https://youtu.be/vysRXh7Fl5Q