ALBERT NA VELIKA PLATNA DONOSI POVRATAK U DETINJSTVO

Malo je savremenih crtaća koji na veliko platno vraćaju osećaj detinjstva u njegovom najčistijem obliku. Najnoviji film iz ponude distributerske kuće Blitz Film ALBERT jedan je od njih. Albert je nestašni dečak koji će vas podsetiti na sve one nestašluke koje ste činili kao mali a zbog kojih su vas roditelji prekorevali.

Dozvolite nam da Vas od sledećeg četvrtka povedemo na magično putovanje…kroz detinjstvo.

Film koje će odrasle podsetiti na prošlost a decu naučiti pravim vrednostima, ALBERT je sigurno pravi izbor za praznični odlazak u bioskop.

A ko je u stvari Albert?

Ljupki gradić Kelivile nije dovoljno velik za najveće prevarante sveta, Alberta i Egona, koji su odlučili otisnuti se u beli svet. Hoće li svet prema njima biti jednako zao kao što su oni bili prema drugima?

Albert je ekranizacija dela dečje literature, nastalog iz pera najuspješnijeg danskog autora za decu i mlade Olea Lunda Kirkegaarda, koji je za glavne likove oduvek postavljao anti – heroje. Albert nije izuzetak. Naime, on živi u danskom provincijskom gradiću Kelivilu i uvek čini nešto što nije dobro, a ujedno je istinski nespretan. Tako jednoga dana slučajno razbije gradsku znamenitost – spomenik kapetanu balona, zbog čega stanovnici grada najblaže rečeno nisu sretni. Kako bi se iskupio, Albert sa svojim najboljim prijateljem Egonom odlazi u avanturu kako bi pronašao pravi balon. Na svom putu njih dvojica nailaze na lopove, skitnice i najveći dijamant na svetu.

ALBERT u bioskope dolazi u četvrtak 10. decembra. A u ovom sjajnom crtaću glasove karakterima su pozajmili naši mladi glumci Danijel Korša, Milan Čučilović,Nikola Bulatović I mnogi drugi.

Deo ALBERTOVOG sveta otkrijte u trejleru!

https://youtu.be/vysRXh7Fl5Q