„300: USPON CARTSVA “ U POHODU NA BLAGAJNE

?????????????????????????????????????????????????

Sedam godina nakon premijere prvog dela filma „ 300 „ njegov nastavak , vizuelno remek delo Noama Mura  „300: USPON CARSTVA „ obara sve rekorde gledanosti kako na domaćem tako i na internacionalnom tržištu. Za samo prvi vikend prikazivanja, ovaj film je zaradio 87.8 miliona dolara , ostvaivši za sobom DreamWorks – ov animirani film „Gospodin Pibodi i Šerman“. Ovaj film pun spektakularnih scena , vatrenih obračuna i vatrene erotike , puni i domaće bioskope i nalazi medju top 5. najgledanijih filmova  u Srbiji gde zauzima sjajno 2. mesto.

Grčki general Temistokle poveo je armiju u borbu protiv persijske vojske koja je krenula da osvoji Grčku. Na čelu persijskih ratnika nalazi se zla  Artemisia , neustrašiva ratnica , koja kao glavnog saborca ima surovog Kserksa, čoveka koji je u svojoj želji za moći postao polubog. Persijanci su sigurni u svoju pobedu dok je sudbina Grčke u rukama hrabrog Temistokla.

Režiju filma , kao što smo naveli ,  potpisuje Noam Muro dok su glavne uloge poverene: Salivenu Stejpltonu, Rodrigu Santoru i zanosnoj Evi Grin.

Link ka trejleru:

http://youtu.be/QEyynSIPR5M