Mudrost krokodila

Wisdom Of Crocodiles, The

Na prvi pogled, Stiven (Džud Lou) je čovek koji ima sve – on je zgodan, uspešan, pametan i velikodušan. Uspešno zavodi žene tako što ih analizira i brzo zadobija njihovo poverenje. Za njega, to nije igra. To je usamljena i očajna potraga za ljubavlju žene bez koje doslovno ne može da preživi.
Kada je otkriven njegov poslednji „trofej“, Stiv zna da će tragovi na kraju dovesti do njega, pa kontaktira policiju kao pomagač u istrazi, ali dok inspektor Hili (Timoti Spol) i detektiv Roše (Džek Devenport) obavljaju istragu, Stiven već pronalazi sledeću žrtvu.
En Levels (Elina Lovenson) je inteligentna, samostalna i prelepa žena koja će za Stivena biti mnogo veći izazov nego što je mogao da zamisli. En ne pokazuje puno, a kada pomisli da se zaljubila u mračnog stranca, senke sumnje počinju da je proganjaju. Povremeno, Stiven misli da je uspeo u svom zavođenju, ali ona uvek izmiče. Dokaz o Eninoj bezuslovnoj ljubavi ključan je za Stivenovo preživljavanje – njena nesigurnost ga polako ubija. Ona konačno mora da odluči da li da se prepusti strasti ili ne, i time da se žrtvuje za ljubav.